Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide mogelijkheden:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProCost is de module uit onze Premium-oplossing voor kostencalculatie en loonverdeling. Deze module is gericht op accountancy en boekhoudkundige functies. De software maakt complexe verwerking van loonkosten mogelijk, waardoor deze kosten eenvoudig in kostenplaatsberekeningen kunnen worden opgenomen. ProCost is ook online beschikbaar als Cloud-oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Voordelen

• Flexibele kostenstructuren
• Automatische toewijzing kosten
• Gebruiksgemak
• Accuratere loonverdeling en boekhoudlijsten
• Rapporten voor kostprijsberekening
• Input voor facturatie

“Vooruitstrevend en flexibel - Eén systeem voor alle vestigingen”
Marianna Aquarius & Linda Baelen - HR Manager for the Netherlands & HRD

Ter Beke, gestart in 1948, is uitgegroeid tot een speler met acht vestigingen in België en Nederland. Er zijn drie specialiteiten binnen Ter Beke: vleeswaren, bereide maaltijden en service slicing. In totaal werken er zo'n 1.800 mensen bij Ter Beke, waarvan ongeveer 15% via uitzendarbeid. Het aantal interim-medewerkers is gerelateerd aan pieken in de productie, veroorzaakt door bijvoorbeeld seizoensproducten. Sinds 1986 is Ter Beke beursgenoteerd en in 2011 was de omzet van de groep € 403,7 miljoen.

Info?
www.terbeke.com