News

Protime wederom uitgeroepen tot Great Place to Work Europe

Naast dat we de payroll wetgevingen aan kunnen in de meest complexe EU landen, staat ook onze bedrijfscultuur sterk cross border!

News

Communiceren moet je leren

Goede communicatie moet aan de basis liggen van iedere organisatie. Dit blijkt uit het onderzoek bij Nederlandse werknemers. Cijfers, conculsies en tips? Bekijk de volledige Infographic!

Blog

Tijd is Goud

Protime Tijd Onderzoek

Bij Protime staan we voor één doel: jouw tijd waardevol maken. Om tijd te optimaliseren binnen jouw bedrijf, hebben we software ontwikkeld die tijdgerelateerde HR-processen ondersteunt bij workforce management. Maar wat heb je er aan?

News

WK Flexwerken: Nederland vs. België

Het WK voetbal staat misschien voor de deur, het 'WK Flexwerken' is al een poosje van start gegaan. Wat is er zo ingewikkeld aan de Belgische wetgeving waardoor Nederland wint. En wat kun je doen om toch te scoren?

News

Werven op basis van Cultural Fit

Medewerkers aan het woord: Evelien Bevers, Recruitment & Training Officer bij Protime. Insights en advies voor werven bij een Great Place To Work.

Blog

Protime en Freedom Inc.

Protime Freedom Inc.

Sophie Henrion van Protime over het succes van een genuaneerde interpretatie van Freedom Inc.

Blog

Outsourcing van payroll groeit in Europa

Protime Payroll Outsource

De Europese landen hebben wereldwijd de meest complexe payrolls. Toch zijn er sterke verschillen in de graad van outsourcing.

Blog

Nederland maakt massaal overuren!

Protime Overwerken

Meer dan de helft van werkend Nederland maakt wekelijks overuren. Ruim een kwart van de werknemers (27%) werkt wekelijks tot tweeënhalf uur over.

Blog

Maak je druk over werkdruk

Maak je druk over werkdruk - Protime

De economie trekt aan en Nederlanders zijn meer tevreden over hun baan dan drie jaar geleden. De afgelopen drie jaar is de tevredenheid met ruim 30 procent gestegen. Tegelijkertijd ervaren veel medewerkers werkdruk.

Blog

Protime wederom uitgeroepen tot Great Place to Work

Protime Nederland GPTW Awards

De organisatie sleepte tevens de special award voor ‘Luisteren’ in de wacht

Pages