Blog

Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Wilt u begrijpen waarom het thema welzijn op het werk zo belangrijk is binnen een onderneming? Wij geven u 6 kerncijfers die u zullen overtuigen!

News

Protime voor de 6e keer Great Place To Work!

Fantastisch nieuws: opnieuw zijn wij uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit jaar zijn we geëindigd op de 3e plek. Een enorme eer!

News

Protime wint special award 'Innovatiekracht'

Protime heeft de special award gewonnen voor Innovatiekracht van de organisatie Great Place To Work. Een bijzondere waardering voor de investering die wij doen in onze organisatie en onze mensen.

Blog

7 feiten over de beveiliging van de Protime-datacenters

De beveiliging en veiligheid van een datacenter is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Wat we bij Protime doen om jouw data elke dag te beschermen? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.

News

Persbericht: ORTEC en Protime gaan partnership aan

Protime, specialist in Workforce Management, gaat een partnership aan met ORTEC in de Benelux, partner in datagedreven besluitvorming en onder andere leverancier van Workforce Scheduling software.

Blog

Planning en realisatie optimaal verbinden

Expertise wordt steeds schaarser, marges worden steeds kleiner. Dus wil je nú efficiënter en slimmer gaan werken.

External Blog

IT bij Nederlandse productiebedrijven vaak outdated – Welke kansen laat men liggen?

Nederlandse productiebedrijven worden geroemd om hun hoge kwaliteit en indrukwekkende efficiëntie. Toch moet me iets van het hart: IT draagt daar opmerkelijk weinig aan bij. Hoe kan dat toch? Een korte verkenning van de kansen.

Blog

Wanneer fysieke afstand het belang van zakelijk kameraadschap onthult

Het is niet echt een geheim dat onze werkomgeving nu is samengesmolten met onze leefomgeving. Wat zijn de gevolgen voor de werknemers?

News

Protime en The Staff Solutions slaan handen in elkaar

Protime stelt haar gloednieuwe bezoekersregistratie module myProtime Visitors voor. Met deze nieuwe module maken we ons klaar voor een veilige terugkeer naar de werkvloer.

External Blog

WHITEPAPER: knokken om koploper te blijven als productie onderneming

Europees en zelfs wereldwijd maken Nederlandse productiebedrijven indruk. Om de nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden hebben de Nederlandse directies – veel familiebedrijven met een nuchtere kijk op zaken – enkele harde noten te kraken.

Pages