Blog

7 feiten over de beveiliging van de Protime-datacenters

De beveiliging en veiligheid van een datacenter is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Wat we bij Protime doen om jouw data elke dag te beschermen? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.

News

Persbericht: ORTEC en Protime gaan partnership aan

Protime, specialist in Workforce Management, gaat een partnership aan met ORTEC in de Benelux, partner in datagedreven besluitvorming en onder andere leverancier van Workforce Scheduling software.

Blog

Planning en realisatie optimaal verbinden

Expertise wordt steeds schaarser, marges worden steeds kleiner. Dus wil je nú efficiënter en slimmer gaan werken.

External Blog

IT bij Nederlandse productiebedrijven vaak outdated – Welke kansen laat men liggen?

Nederlandse productiebedrijven worden geroemd om hun hoge kwaliteit en indrukwekkende efficiëntie. Toch moet me iets van het hart: IT draagt daar opmerkelijk weinig aan bij. Hoe kan dat toch? Een korte verkenning van de kansen.

Blog

Wanneer fysieke afstand het belang van zakelijk kameraadschap onthult

Het is niet echt een geheim dat onze werkomgeving nu is samengesmolten met onze leefomgeving. Wat zijn de gevolgen voor de werknemers?

News

Protime en The Staff Solutions slaan handen in elkaar

Protime stelt haar gloednieuwe bezoekersregistratie module myProtime Visitors voor. Met deze nieuwe module maken we ons klaar voor een veilige terugkeer naar de werkvloer.

External Blog

WHITEPAPER: knokken om koploper te blijven als productie onderneming

Europees en zelfs wereldwijd maken Nederlandse productiebedrijven indruk. Om de nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden hebben de Nederlandse directies – veel familiebedrijven met een nuchtere kijk op zaken – enkele harde noten te kraken.

Blog

Ambassadeur Euramax getuigt: Efficiënt en feilloos uren registreren

Euramax Coated Products stroomlijnt haar processen met professionele urenregistratie.

News

Een Great Place to Work zijn in tijden van social distantie

Dit jaar was geen gemakkelijk jaar voor de gezondheid van bedrijfsculturen. Fysieke afstand heeft het moeilijk gemaakt om werknemers betrokken te houden bij uw bedrijf.

Blog

Is geluk de superkracht van thuiswerk?

Geluk is de superkracht van thuiswerk

Na meer dan 4 maanden thuiswerken en twee eerste blogs is dit derde artikel voor mij een gelegenheid om na te denken over de positieve gevolgen van thuiswerk. Want ja, (thuis)werk draagt bij aan geluk.

Pages