AD Nieuws: Voor altijd blijven thuiswerken: bij dit Nederlandse bedrijf mag het

Het thuiswerken werd door de Corona-crisis onverwacht en massaal een standaard. We zijn er nu zo aan gewoon geworden dat het een nieuwe normaal is geworden. Bij Protime draaien we daarom nu de regels om, thuiswerken word de standaard, werken op kantoor de afwijking. Thuiswerken brengt heel wat voordelen met zich mee, maar we mogen zeker ook niet het belang van het sociaal contact en scheiding tussen werk en privé uit het oog verliezen. Maar ook daar hebben we een oplossing voor! Meer info daarover volgt spoedig...

Lees hierover meer in dit artikel van AD

Protime draait regels rond thuis- en kantoorwerk om

Waarom doen we dat en vooral hoe? Lees het hier

 

 

 

Wens je ook graag flexibel te kunnen thuiswerken zonder zorgen?

Maak thuiswerken makkelijk en transparant. Dankzij myProtime kunnen je werknemers makkelijk hun uren registreren tijdens het thuiswerken. Als teamleader heb je via de team kalender een overzicht van wie van thuis, op kantoor of op locatie werkt.

 
Ontdek de voordelen
 
 
Blog

Peter s'Jongers: "een sterke bedrijfscultuur maakt ook in crisistijd het verschil."

Van de grote verhalen kunnen we leren dat de crisis tegelijkertijd een ommekeer is, dat er in de diepste duisternis een schat ligt verborgen. Peter s'Jongers praat open over wat deze crisis voor hem en zijn bedrijf betekent.

Blog

Protime draait regels rond thuis- en kantoorwerk om

Hoe kunnen onze werknemers op een veilige manier opnieuw op kantoor aan de slag? Dit was de vraag die ze zich bij Protime in Waddinxveen stelden. Terug naar de pre-coronatoestand was immers geen optie.