Workshop 'gebruikersadministratie'

Hebben uw ProTime gebuikers de juiste rechten? Weet u wie wat kan of mag in de Protime-omgeving? Zijn de rollen van de verschillende gebruikers voldoende gedefinieerd? Zijn vertrouwelijke gegevens voldoende afgeschermd voor de gebruikers?

Doelgroep

Deze workshop is bestemd voor kerngebruikers van ProTime. Door de praktische opzet van de workshop is deze bijzonder geschikt voor:

  • beheerders van de ProTime suite
  • medewerkers personeelszaken (Human Resources)
  • applicatie beheerders
Inhoud

Tijdens de workshop wordt de focus gericht op de 'gebruikersadministratie'. U komt onder andere te weten waar u de rechten van uw gebruikers kan terugvinden, wat de aandachtspunten zijn bij het wijzigen van gebruikers of het toevoegen van nieuwe gebruikers.

Waarom?

Vaak blijkt dat, door de jaren heen, de rollen van de verschillende gebruikers evolueren Indien de hiermee verbonden rechten en instellingen niet mee evolueren, kan dit misbruik, verkeerde informatie en extra manueel werk tot gevolg hebben.
De ProTime suite omvat verschillende applicaties met gebruikers die elk hun eigen specifieke set rechten hebben. Om deze gebruikers en hun rechten efficiënt te beheren, ontwikkelde ProTime een workshop rond de 'gebruikersadministratie'.

Voorkennis

Basiskennis van ProTime opgedaan in Cursus ProTime deel 1 en/of deel 2 of kennis opgedaan door dagelijks gebruik van ProTime.

Trainingsdata

Er zijn voorlopig geen nieuwe data gekend.

Algemeen

Duur en tijd

's Ochtends van 09u00 tot 12u30

Certificaat

 Indien u de workshop heeft gevolgd, ontvangt u hiervoor een certificaat.

Locatie

Opleidingscentrum te Waddinxveen

Schrijf je in