Training

ProNet EE

Tijdens deze opleiding leert u hoe u zelfstandig de module ProNet EE kunt instellen voor uw medewerkers en groepsleiders.

Training

Online - ProTime Deel 1

Tijdens deze opleiding leert u de basisfuncties kennen, die voor u tijdens de dagelijkse werkzaamheden met de module ProTime van belang zijn.

Training

Online - ProTime Deel 2

Tijdens deze opleiding leert u de mogelijkheden kennen van alle ProTime functies die van belang zijn voor het inbrengen van uw bedrijfsregels/arbeidsvoorwaarden. U leert verbanden leggen tussen de verschillende functies van ProTime met betrekking tot de inrichting van het systeem en de hieruit voortvloeiende gevolgen voor andere modules.

Training

Online - ProTeam

Tijdens deze opleiding leert u de ProTime Premium software decentraal te gebruiken d.m.v. de module ProTeam. De opleiding behandelt de basisfuncties en het definiëren van de gebruikersinstellingen.

Training

Online - Rapporteren en Exporteren

Tijdens deze training leert u hoe u zelf rapporten en exportprocedures voor het exporteren naar Excel of tekstbestanden kunt definiëren.

Training

Opfristraining

Waar moet ik op letten bij het aanmaken of het wijzigen van een dagprogramma? Hoe werkt de anomaliezoeker? Hoe kun je een rapport openen via de exportmodule? Waar zitten de instellingen voor ProNet? Vragen waar u graag een antwoord op wilt? Volg dan deze opfriscursus. Het is ook mogelijk om een eigen onderwerp aan te dragen! Dit is een training bij Protime in Waddinxveen, de inhoud wordt aangepast op eventuele vragen voor de training.

Training

Premium Systeem- en Applicatiebeheer

Tijdens deze opleiding krijgt u een overzicht van de verschillende ProTime Premium modules om de communicatie tussen de systeembeheerder en de ProTime Premium gebruikers te optimaliseren. Er wordt behandeld hoe de software geïnstalleerd moet worden en welke acties noodzakelijk zijn voor het communiceren met tijdregistratie- en toegangscontroleterminals. Daarnaast leert u hoe u de werking van de ProTime Premium software kunt optimaliseren en hoe u de software operationeel houdt.

Webinar

Webinar 'Getting started with ProReport'

Wist u dat het nu ook mogelijk is om via ProNet rapporten te openen? Zowel u als key-user, als leidinggevenden kunnen hierdoor op een gemakkelijke manier rapporten openen. Tijdens deze webinar leert u hoe u een gebruiker rechten kunt geven om de ProNet rapporten te openen, welke (standaard) rapporten beschikbaar zijn en hoe u de rapporten kunt aanpassen.

Webinar

Webinar Exportmodule

Met de exportmodule kunt u als gebruiker van Protime diverse rapporten openen en is het mogelijk om een export uit te voeren naar het salarispakket. Tijdens deze webinar leert u meer over het gebruik van de exportmodule; hoe kunt u een rapport toevoegen aan de exportmodule? Hoe kunt u de inhoud van een rapport aanpassen?

Webinar

Webinar Importmodule

Speciaal voor het afsluiten van het jaar heeft Protime twee webinars ontwikkeld: de Webinar Yeartool en de Webinar Importmodule. Deze webinars zijn bestemd voor kerngebruikers van ProTime die belast zijn met de jaarafsluiting/jaarovergang van de aanwezige jaartellers in ProTime.

Webinar

Webinar Vakantie W-1

Let op! Op 1 juli vervallen de wettelijke vakantie-uren van het vorige jaar. Tijdens deze webinar wordt de procedure in ProTime rondom het vervallen van deze uren in ProTime toegelicht. Deze online sessie van max. 1 uur kunt u vanaf uw eigen werkplek volgen.

Webinar

Webinar Yeartool

Heb je behoefte aan een korte opleiding rond de eindejaarsverrichtingen? Gebruiken jullie jaartellers als verloftellers? Wil je graag meer weten over het gebruik van de Yeartool? Speciaal voor het afsluiten van het jaar heeft Protime een webinar ontwikkeld. Deze webinar is bestemd voor kerngebruikers van ProTime die belast zijn met de jaarafsluiting/jaarovergang van de aanwezige jaartellers in ProTime.

Training

Workshop 'gebruikersadministratie'

Hebben uw ProTime gebuikers de juiste rechten? Weet u wie wat kan of mag in de Protime-omgeving? Zijn de rollen van de verschillende gebruikers voldoende gedefinieerd? Zijn vertrouwelijke gegevens voldoende afgeschermd voor de gebruikers?