Hardware as a Service heeft dezelfde voordelen als Software as a Service. Protime neemt het volledige beheer en onderhoud van toestellen over en u vermijdt een grote investering bij de start van een project. U vermijdt ook de risico's van falende hardware en snel wijzigende wetgeving. Naast de hardware die wij bieden voor toegangscontrole, is het ook mogelijk de terminals voor tijdregistratie in een HaaS formule onder te brengen.

Kijk verder voor meer voordelen.

Protime Hardware as a Service

Toegangscontrole of access control is het centraal beheer van toegangsrechten tot bedrijfsgebouwen en omgeving. Dit kan door middel van badges, kaartlezer, een cijfercode of biometrische toepassingen zoals vingerafdruk. Op elk moment is er een perfecte controle op de stromen van medewerkers en leveranciers. Toegangscontrole is niet enkel plaatsgebonden, maar kan ook tijdgebonden zijn.

Belangrijk om weten is dat ook tijdregistratie gekoppeld kan worden aan toegang. Op die manier is er slechts één badge nodig per werknemer en slechts één database voor een duidelijk en eenvoudig beheer.

Protime Toegangscontrole HR Oplossing

myProtime Visitors is een veilige oplossing voor het digitaal registreren van bezoekers en leveranciers in je bedrijf. Bezoekers kunnen zichzelf registreren via een tablet, waardoor het volledig privacy-proof is.