Toegangscontrole of access control is het centraal beheer van toegangsrechten tot bedrijfsgebouwen en omgeving. Dit kan door middel van badges, kaartlezer, een cijfercode of biometrische toepassingen zoals vingerafdruk. Op elk moment is er een perfecte controle op de stromen van medewerkers en leveranciers. Toegangscontrole is niet enkel plaatsgebonden, maar kan ook tijdgebonden zijn.

Belangrijk om weten is dat ook tijdregistratie gekoppeld kan worden aan toegang. Op die manier is er slechts één badge nodig per werknemer en slechts één database voor een duidelijk en eenvoudig beheer.

Protime Toegangscontrole HR Oplossing

Workforce management oplossingen lenen zich perfect tot het registreren van bezoekers omwille van de uitgebreide verwerkings- en rapporteringsmogelijkheden. Bezoekersregistratie loopt naast access control. Het is gericht op de vlotte aan- en afmelding van bezoekers en leveranciers.

Om het registratieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om zowel het aanmaken van bezoekers op voorhand, als het automatiseren van het aanmelden ter plaatse te optimaliseren.

Protime visitor registration HR solution