Software

Bezoekersregistratie is een waardevolle toevoeging op de workforce management motor:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProVisit is een onderdeel van de Protime Premium oplossing. Met deze module kan elke werknemer bezoekers aankondigen en kunnen bezoekers zichzelf eenvoudig en snel inschrijven. Op die manier beheert deze module de volledige bezoekersregistratie. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Voordelen

- Eenvoudige registratie
- Realtime inzicht in aanwezige bezoekers
- Professionele ontvangst
- Privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd

“Dankzij Protime is de HR service delivery in alle buitenlandse filialen verbeterd.”
Peter De Waegeneer & Lien De Cnop - Head of European Support Service Centre & Human Resources Director Europe

Barry Callebaut is de wereldleider in de productie van hoogkwalitatieve cacao- en chocoladeproducten. Het beursgenoteerd bedrijf met hoofdkantoor in Zurich (Zwitserland) had in het boekjaar 2007/08 een jaaromzet van meer dan 4,8 miljard CHF en is aanwezig in 26 landen. Het telt wereldwijd een 40-tal productie-eenheden en stelt meer dan 7.000 personen te werk.

www.barry-callebaut.com