Tijdregistratiesysteem

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van uw personeel en alle mogelijke uurroosters. Daarnaast registreert u in ProTime aanwezigheden, afwezigheden, overuren en andere afwijkingen op het uurrooster. Onze software is online aanwezig als Software-As-A-Service Cloud oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

myProtime tijdregistratie

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo houd je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Strobbo is een dochteronderneming van Protime. Bekijk hier een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

Door de oplossing van Protime te gebruiken voor uw Tijd & Aanwezigheidsbeheer, heeft u de basis in handen voor correcte en snelle berekeningen in uw salarisverwerking. Salarissen, overuren, toeslagen en andere variabelen zullen correcter, sneller en efficiënter worden berekend.

Minder fouten betekent ook dat uw kosten op het vlak van administratie en controle dalen. En omdat u uw kosten verlaagt en de informatiestromen verbetert, krijgt u meer tijd voor een efficiënter HR-beleid.

• Correcte en snelle berekeningen
• Vermindering van administratie en controle
• Efficiënter HR beleid

“Protime beweegt mee met ons bedrijf en onze productie.”
Maurice Olde Heuvel - Application Manager

Stegeman, opgericht in 1858, is een bedrijf met vestigingen in Deventer en Wijen (in totaal 550 FTE). Sinds einde 2008 is Stegeman onderdeel van Campofrio Food Group, één van de vijf grootste vleesverwerkende bedrijven in de wereld. Dit wordt gericht ondersteund door succesvolle (trade) marketing activiteiten, goede logistieke systemen en moderne technologieën op het gebied van product- en verpakkingsontwikkeling. Stegeman maakt daarom gebruik van moderne technieken om de gehele interne keten te beheersen. Zoals Vendor Managed Inventory (VMI) scanning en Serial Shipping Container Code.

www.stegeman.com