Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide mogelijkheden:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProNet is de Self-service module uit onze Premium oplossing. Deze module is beschikbaar voor alle medewerkers. Ze kunnen zelf afwezigheden aanvragen, saldi vakantiedagen raadplegen of afwezigheden van collega's en teamleden bekijken. ProNet is ook online beschikbaar als Software as a Service Cloud oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

myProtime software tijdregistratie

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Voordelen

• Vermindering van de administratie
• Foutenlast daalt
• Realtime inzicht in de eigen prestaties
• Realtime overzicht van afwezigheden
• Interactief beheer door de medewerker

“Dankzij Protime heb ik een goede nachtrust.”
Jos Straathof - Service Operations Manager

Hewlett-Packard CDS (Nederland) is 100% dochter van Hewlett-Packard Nederland en verantwoordelijk voor uitvoering van IT-dienstverlening op locatie. De 400 mobiele engineers van HP CDS zijn te vinden bij de grootste ondernemingen en overheidsinstanties van Nederland. Maandelijks is het bedrijf goed voor zo'n 90.000 uur dienstverlening. Naast de vestiging in Nederland, is HP CDS actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Spanje en Portugal.

http://www.hpcds.com/