Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide mogelijkheden:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTime is de basismodule van onze Premium oplossing. Deze module beheert de vaste gegevens van alle medewerkers, ook uitzendkrachten, samen met alle mogelijke uurroosters. ProTime configureert complexe rekenregels waardoor de salarisverwerking snel en correct kan volgen. ProTime is ook online beschikbaar als Software as a Service Cloud oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

myProtime

myProtime

Employee Experience wordt steeds belangrijker. myProtime zet daar 100% op in met een bijzondere focus op gebruikersvriendelijkheid. Uiteindelijk zal myProtime als platform alle functies van Protime Premium overnemen. Momenteel is myProtime beschikbaar als Employee self-service (ESS).

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo houd je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Strobbo is een dochteronderneming van Protime. Bekijk hier een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

• lager foutsaldo bij berekende lonen
• minder HR-vragen van medewerkers
• tot 80% snellere maandelijkse loonverwerking
• minder werkdruk op de loonadministratie
• meer tijd om aanwezig te zijn op het terrein