Software

Bedrijfsdoelstellingen zijn precies wat social software onderscheid van social media:

Protime 360° logo

Protime 360°

Protime 360° biedt gebruiksvriendelijke dashboards met de verschillende verantwoordelijkheden binnen doelstellingen en projecten. Inzicht in de status op alle afdelingen is voortaan kinderspel. Ook individuele bijdragen worden inzichtelijk. Hierdoor kan er veel gerichter worden gecoacht.

Bottom-up of top-down, het maakt niet uit. Protime 360° voorziet u van een intuïtief online platform dat u constant alle benodige inzichten verschaft. Zowel rond individuele bijdragen als die van teams.

myProtime

Employee Experience is een van de hoogste prioriteiten van HR. Het myProtime platform brengt alle aspecten samen van waar het bij HR om gaat: Productiviteit & Samenwerking, Engagement & Feedback, Performance Management en Employee Services.

Voordelen

• Transparant en efficiënt opvolgen van organisatiedoelstellingen
• Opvolgen van doelstellingen van medewerkers, teams en afdelingen
• Meet de bijdrage van de individuele werknemer
• Verhoog het engagement van de volledige organisatie

“De weg naar transparantie en structuur”
Joeri & Sarah Dockx - Warehouse Manager & Junior Project Manager

Dockx Group bestaat uit drie hoofdtakken: Dockx Rental, Dockx Logistics and Dockx Movers. Verspreid over België liggen zestien serviceshops, al dan niet met een eigen warehouse. Het bedrijf telt 200 medewerkers, 1200 voertuigen en een totaal bedrijfsoppervlakte van 40.000 m². Dockx Group realiseert een omzet van € 50.000.000.

Info?
www.dockx-group.be