Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om Tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide zienswijzen:

Protime Premium logo

Protime Premium

Binnen onze Premium-oplossing maakt ProTeam Standaard de basisplanning van uurroosters een fluitje van een cent. Met deze module beheren afdelingshoofden werktijden, roosters en afwezigheden. Zo maakt ProTeam verregaande decentralisatie van de planning mogelijk. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als SaaS-oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo houd je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Strobbo is een dochteronderneming van Protime. Bekijk hier een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

- Snel inzicht in de bezettingsgraad van dienstroosters
- Korte informatielijnen tussen leidinggevenden en medewerkers
- Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)
- Decentralisatie van de planning
- Uitbreidbaar met behoefteplanning

“Dankzij Protime heb ik een goede nachtrust.”
Jos Straathof - Service Operations Manager

Hewlett-Packard CDS (Nederland) is 100% dochter van Hewlett-Packard Nederland en verantwoordelijk voor uitvoering van IT-dienstverlening op locatie. De 400 mobiele engineers van HP CDS zijn te vinden bij de grootste ondernemingen en overheidsinstanties van Nederland. Maandelijks is het bedrijf goed voor zo'n 90.000 uur dienstverlening. Naast de vestiging in Nederland, is HP CDS actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Spanje en Portugal.

http://www.hpcds.com/