Software

Protime begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Vanuit onze ervaring in HR oplossingen zien wij dat er 2 belangrijke manieren zijn om tijd binnen HR te bekijken. Protime biedt oplossingen voor beide mogelijkheden:

Protime Premium logo

Protime Premium

ProTeam Planning is een uitbreiding op ProTeam en maakt behoefteplanning eenvoudig. Met deze module beheren de afdelingshoofden de koppeling van de uurroosters van medewerkers aan projecten en kostenplaatsen. De oplossingen van Protime zijn ook beschikbaar als Software as a Service Cloud oplossing.

Protime Hardware Logo

Protime Hardware

Onze workforce management terminals en tijdklokken zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om ongeëvenaarde functionaliteit, flexibiliteit en robuustheid te bieden als oplossingen voor gegevensverzameling voor tijd, aanwezigheid, toegang, kostenplaatsen en planning. Naast de 4 terminals zijn ook 2 zelfbedieningskiosken ontworpen om ultramoderne software naar de werkvloer te brengen.

Strobbo

Strobbo

Wisselende personeelsplanning en de bijhorende administratie zijn een hele uitdaging tegenwoordig. Met Strobbo willen wij deze administratie verlichten en accurater maken. Zo houd je steeds de controle en krijg je terug meer tijd om te spenderen aan je zaak. Strobbo is een dochteronderneming van Protime. Bekijk hier een overzicht van de features die jou tijd kunnen besparen.

Voordelen

- Snel inzicht in de bezettingsgraad van projectbehoeften
- Controle op minimumbezetting
- Planningsopvolging met behulp van mobiele applicatie
- Decentralisatie van de planning