Vandaag de dag spenderen we het merendeel van onze tijd aan samenwerking en communicatie met anderen. Technologie helpt ons hierbij, althans dat geloven we graag. Overvloedig emailverkeer, lang zoeken naar informatie die ooit eens opgeslagen werd op iemands laptop, een teamlid dat vertrekt uit de organisatie met al zijn of haar projectspeciefieke kennis ...

Anders samenwerken genereert minimaal 25% minder mailverkeer. Onze oplossingen verzamelen alle kennis en informatie daar waar ze thuishoort: op één centraal platform waar alle teamleden samen werken. Een garantie voor efficiëntieverhoging.

Protime Collaboration HR Solution

Organisaties bepalen elk jaar hun strategische doelstellingen. Iedereen gaat daarna hard aan de slag om deze objectieven te bereiken. Vaak zijn doelstellingen niet transparant genoeg. We weten te weinig over de vorderingen gedurende het jaar. Hoe kan technologie dit inzichtelijker maken?

Onze oplossing verbindt alle informatie en maakt ze inzichtelijk voor iedereen. Zo weet elke werknemer perfect aan welke doelstellingen hij/zij meewerkt en in welke teams ze samenwerken. Studies bewijzen dat dit het engagement en de productiviteit sterk verhoogt.

Protime Goal Management HR Solution

Projectmanagement is niet meer exclusief voorbehouden aan de klassieke projectmanager. Of het nu gaat om de digitalisering van meetings, de onboarding van een nieuwe collega, de ontwikkeling van een nieuwsbrief, een klantimplementatie of het organiseren van een evenement, medewerkers hebben behoefte om zaken met elkaar te delen en projectmatig op te volgen.

Onze oplossing doorbreekt de silo’s binnen organisaties en stelt medewerkers in staat om door afdelingen heen aan projecten te werken. Dit kan het beste als rekening wordt gehouden met de sterktes en passie van elk teamlid.

Protime Project Management HR Solution

Medewerkers weten vaak niet aan welke hogergelegen doelen ze meewerken, laat staan dat ze weten wat hieraan hun exacte bijdrage was. De (half-) jaarlijkse evaluatiecyclus is verleden tijd.

Onze oplossingen geven transparant weer welke bijdrage werknemers leveren aan doelstellingen. Hiermee beschikken leidinggevenden over alle gegevens om gericht en regelmatig te coachen en evalueren. De volledige carrière van de medewerker wordt zo in kaart gebracht: recrutering, onboarding en ontwikkeling.

Protime Employee Engagement HR Solution