Protime lanceert myProtime: totaaloplossing in de cloud voor HR

Protime myProtime - Tijdregistratie in Cloud

Protime Nederland, specialist in workforce management oplossingen, introduceert myProtime. Dit cloud-platform biedt HR-professionals een totaaloplossing waarmee zij de beschikbare tijd en arbeid in hun organisatie optimaal kunnen inrichten. HR-professionals kunnen met het platform alle administratieve HR-zaken digitaal regelen, denk aan personeelsplanning, salarisverwerking, tijdregistratie, toegangscontrole, online samenwerken en goal management. Dit maakt dat HR-afdelingen zich meer kunnen focussen op strategie en beleid, in plaats van op administratieve zaken. Bovendien is in myProtime ook alle lokale wet- en regelgeving doorgevoerd, waardoor internationale bedrijven in ieder land makkelijk kunnen voldoen aan de (arbeids)regels.

Self-service

Naast dat myProtime de HR-professional meer eenvoud biedt, kunnen bedrijven ook (flexibele) medewerkers meer autonomie en controle geven over hun eigen HR-zaken. De software is taakgericht, intuïtief en biedt veel self-service mogelijkheden. Mede hierdoor kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf hun verlofaanvragen indienen en beheren, maar ook hun eigen ontwikkeling en beoordelingen beheren.

myProtime is een combinatie van Protime Premium (voor tijdregistratie, planning en toegang) en Protime 360° (voor online samenwerken). De focus ligt op de perfecte customer experience. myProtime is vanaf nu beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Met myProtime zijn we voorlopers in de platformeconomie op gebied van HR-software. De oplossing is niet alleen een uitkomst voor HR-medewerkers, maar ook voor werknemers. Zij kunnen met minimale inspanning veel meer zaken zelf regelen. Dit maakt ieders leven makkelijker en biedt HR de ruimte om zich te richten op de strategische kant van hun vakgebied.”

Meer informatie over myProtime is te vinden op: https://www.protime.nl/nl-nl/myprotime