Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Na enkele maanden van sociale afstand, telewerken, gezondheidsmaatregelen en digitale uitwisselingen hebben ondernemingen te kampen gehad met tal van onvoorziene gebeurtenissen. In deze crisisperiode staan het moreel en de levenskwaliteit op het werk van de teams op een laag pitje.

Daarom zullen leidinggevenden, managers en HR meer dan ooit rekening moeten houden met een cruciale kwestie: welzijn op het werk.

Een thema van bewezen belang

Welzijn op het werk: een onderwerp waar al vele jaren over gesproken wordt. Het bewijs: het aantal studies, enquêtes en andere onderzoeken die er over de hele wereld aan gewijd zijn. Om u een overzicht te geven op dit omvangrijke, maar fascinerende thema, hebben wij 6 kerncijfers geselecteerd uit diverse studies die door universiteiten en andere beroepsinstituten zijn uitgevoerd. 

6 cijfers die representatief zijn voor het belang van een goed welzijnsbeleid binnen bedrijven, gebundeld in onze gloednieuwe infographic. Ontdek ze hieronder!

Veel leesplezier.

Download de infographic

News

Protime voor de 6e keer Great Place To Work!

Fantastisch nieuws: opnieuw zijn wij uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit jaar zijn we geëindigd op de 3e plek. Een enorme eer!

Blog

Gaan we morgen naar kantoor in trainingsbroek?

4 belangrijke vragen voor HR of bedrijfsleiders voor een vlotte terugkeer naar kantoor.