Gaan we morgen naar kantoor in trainingsbroek?

De terugkeer naar kantoor is ingezet, voor sommigen in fases en voor anderen meteen voor de volle 100%. Maar is daarmee weer alles bij het oude? En kunnen we wel terug gaan naar de werkvloer zoals we deden pre-Covid? 

Heel wat gewoontes werden drastisch veranderd het afgelopen jaar. Wat kunnen we hiervan leren en behouden om zo te groeien in plaats van weer in oude gewoonten te vallen? Stel jezelf deze 4 vragen voor een succesvolle herintegratie van jouw werknemers op kantoor.

Stel jezelf deze 4 vragen voor een vlot (nieuw) kantoorbeleid!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, daarom vatten we dit uitgebreide onderwerp voor u samen in één overzichtelijke infographic. Dit alles met diverse cijfers en andere statistieken uit recente studies over de terugkeer naar het kantoor.

Veel leesplezier!

Tip: Klik op de afbeelding hieronder om de infographic te vergroten

 

Blog

Inzicht in het belang van welzijn op het werk (in slechts 6 kerncijfers)

Wilt u begrijpen waarom het thema welzijn op het werk zo belangrijk is binnen een onderneming? Wij geven u 6 kerncijfers die u zullen overtuigen!

News

Analyse- en adviesbureau NelsonHall looft SD Worx voor workforce management

NelsonHall verwijst naar de specifieke COVID-19-oplossingen van Protime met onder meer het checken van de temperatuur, contact tracing en toegangscontroles.