Protime komt met social software voor op de werkplek

De internationale ICT-onderneming Protime heeft een nieuwe oplossing gelanceerd: Protime 360°. Met de software kunnen medewerkers binnen één online platform (SaaS) samenwerken ongeacht tijdstip en locatie. Daarmee zet het Nederlands-Belgische bedrijf volop in op Het Nieuwe Werken en workforce empowerment.

Protime -sinds 1995 actief en inmiddels marktleider op het vlak van tijdregistratie en personeelsplanning- wil bedrijven zo in staat stellen om effectiever te zijn met meer autonome medewerkers, die efficiënt samenwerken.

Via Protime 360° kunnen ondernemingen hun doelstellingen voor hun medewerkers transparant maken tot op teamniveau en zelfs individueel niveau. De medewerkers werken op dit online platform samen aan activiteiten, documenten en projecten die direct bijdragen aan de doelstellingen en zoveel mogelijk zijn afgestemd op hun competenties en passies. Bovendien kunnen verschillende processen worden gekoppeld binnen Protime 360°, zoals rekrutering, competentiemanagement, tijdregistratie, urenregistratie, registratie van beschikbaarheid en afwezigheid, onboarding, exit-procedures, marketingcampagnes, strategische projecten en opvolgen van meetings.

Klik hier om het hele artikel te bekijken.

News

Workforce Empowerment

De Klassieke tijdregistratie voorbij

News

Op zoek naar nieuwe collega's

Omdat we zo snel groeien, zoeken we nieuwe Protimers uit de regio!