Protime is Beste Werkgever van Europa

Enkel bedrijven die voorkomen op een nationale lijst voor Beste Werkgevers komen in aanmerking te komen voor de Europese lijst. In de huidige cyclus van 2014 - 2015 stonden meer dan 820 bedrijven op negentien nationale lijsten met de Beste Werkgevers in de regio. Voor GPTW België stond Protime op de derde plaats.

In great workplaces gebeurt er iets dat het beleid en de praktijken overstijgt. Het is niet zozeer wat de bedrijven doen, maar vooral hoe de leiders het uitvoeren. Hierdoor kan moeilijk voorspeld worden of de organisaties met de meest creatieve praktijken, het meeste winst, het laagste stressniveau of de meest genereuze vergoedingen ook diegene zullen zijn die het meeste waardering krijgen van hun medewerkers.

De bedrijfscultuur bij Protime is een unieke combinatie van ambitieuze mensen, vooruitstrevend leiderschap en een innovatief werklandschap. Op social media dragen werknemers dit ook sterk uit met de hashtag #proudtobeaprotimer.

News

Werkbaar werk

Hoe kan je werk "werkbaar" maken of houden? Volgens Peter s'Jongers van Protime biedt thuiswerk de oplossing. Hij wil het recht op thuiswerk verankerd zien in een wet.

News

Het huwelijk tussen soft en hard HR door Protime

Het opiniestuk uit Retail Detail Magazine van november 2015 'Het huwelijk tussen soft en hard' door Peter s'Jongers, CEO van Protime.