Persbericht: ORTEC en Protime gaan partnership aan

Protime gaat een partnership aan met ORTEC in de Benelux, partner in datagedreven besluitvorming en onder andere leverancier van Workforce Scheduling software. Deze samenwerking resulteert in software voor personeelsplanning en -registratie die perfect op elkaar is afgestemd en waarvan de afhandeling volledig is geautomatiseerd. De bijkomende voordelen zijn dat de implementatie van de software aanzienlijk efficiënter verloopt en klanten in het dagelijks gebruik profiteren van de gebundelde intelligentie en rekenkracht.

Beide marktleider op eigen terrein

Protime en ORTEC zijn elkaar in het werkveld meermaals tegengekomen. Beide partijen zijn marktleider op hun eigen terrein en de producten van ieder liggen in elkaars verlengde. De tijdsregistratie van Protime en de planningssoftware van ORTEC worden door klanten regelmatig samen gebruikt. Om klanten nog beter te ontzorgen, hebben Protime en ORTEC nu de handen ineengeslagen middels een partnership. Hierdoor worden de producten van beide partijen via real-time integratie optimaal aan elkaar gekoppeld.

Eenmalige implementatie geeft efficiëntieslag

Het Europees Distributie Centrum van Skechers, waar tot 1500 medewerkers op piekmomenten ingepland zijn, is één van de eerste organisaties waarbij Protime en ORTEC op deze manier samenwerken. Bij de implementatie van de twee softwaresystemen is voor elk detail in het werkproces voor de best passende optie gekozen. Daardoor is geen enkele functionaliteit dubbel aangeschaft en was het implementatieproces vele malen efficiënter dan normaal.

Volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie

Dankzij de samenwerking tussen ORTEC en Protime kunnen klanten profiteren van een volledig geïntegreerd proces van forecast tot realisatie. Ze krijgen ‘the best of both worlds’ waarbij de planning dankzij geautomatiseerde rekenkracht geoptimaliseerd kan worden op basis van talenten en beschikbaarheid. En waarbij de financiële administratie efficiënt en automatisch wordt afgehandeld, ook als het complex wordt. Daarnaast levert de bundeling extra voordelen: doordat alle data op dezelfde manier geregistreerd wordt en in hetzelfde systeem staat, zijn strakke analyses tussen voorspelling, planning en realiteit mogelijk.

Lucas Polman, directeur Protime Nederland:

“We hebben deze eerste samenwerking met ORTEC als zeer prettig ervaren. Er was onderling veel vertrouwen en beide partijen dachten volledig in het belang van de klant. Daarmee hebben we de eerste klant het optimale product kunnen geven.”

Vincent Lemmens, directeur Benelux bij ORTEC:

“Protime en ORTEC delen dezelfde ‘go-the-extra-mile’ mentaliteit, dat viel vanaf het begin van onze samenwerking op. Bovendien zijn we ook functioneel erg complementair aan elkaar: waar Protime excelleert in de naberekening van de financiële administratie, doet ORTEC dat in de voorberekening van het planproces.”

Meer weten? Lees dan dit artikel over Planning en realisatie optimaal verbinden.

Blog

Planning en realisatie optimaal verbinden

Expertise wordt steeds schaarser, marges worden steeds kleiner. Dus wil je nú efficiënter en slimmer gaan werken.

Blog

7 feiten over de beveiliging van de Protime-datacenters

De beveiliging en veiligheid van een datacenter is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Wat we bij Protime doen om jouw data elke dag te beschermen? Lees hier onze veiligheidsmaatregelen.