GPTW 2016: Protime beste werkgever in Nederland, België en Europa!

 

Protime krijgt de vermelding GPTW Europe in de groep Kleine en Middelgrote organisaties (50 tot 500 werknemers). Protime bouwt software voor tijdregistratie, planning en projectmanagement en levert dit aan meer dan 200 bedrijven zoals Albert Heijn, Randstad en ArcelorMittal.

De GPTW Europe-wedstrijd werd gehouden tussen november 2015 en 15 juni 2016, in 19 verschillende Europese landen. Bij de wedstrijd wordt het bedrijf door haar werknemers getoetst op vertrouwen en cultuur. Hierbij worden werknemers geïnterviewd en moeten zij een vragenlijst invullen die is ontwikkeld door Vlerick Business School.

Quirijn van der Haven, marketeer bij Protime: ‘Ik ben erg trots op dit resultaat. Wij doen erg hard ons best onze geweldige cultuur te bewaren en ieder jaar te verbeteren. Het is zelfs opgenomen in onze strategie en wij hebben bijvoorbeeld een speciale People & Culture Manager. Dat wij ons dit jaar, na België en Nederland individueel, nu ook Europees een Great Place To Work-bedrijf mogen noemen is een prachtige bevestiging op ons harde werk.’

Wat de Europese vermelding ook bijzonder maakt, is dat Protime ontzettend groeit. Van der Haven: ‘Protime heeft de afgelopen drie maanden ruim 30 nieuwe Protimers mogen verwelkomen. Dat lijkt niet veel, maar op een groep van 150, is 30 goed merkbaar. Protime hanteert een uniek selectiebeleid waarbij de focus meer op type persoon ligt. Natuurlijk moet je wel gedeeltelijk aan de vacature voldoen, maar wij vinden het belangrijker als iemand bij de waarden van Protime matcht. Er zijn nog vacatures in zowel Nederland als België!’

Great Place To Work wordt bij Protime gevierd met een extra vrije dag, een borrel op het hoofdkantoor in Aartselaar, België en een uitje voor de Protimers en aanhang. Van der Haven is er zeker van dat Protime in 2017 wederom hoog gaat scoren als Great Place To Work.

External Blog

HR directeurs vertellen

HR-Leaders volgen Trends, HR-managers niet! Interview met Michel Vandermeulen, directeur HR IWT

News

Bezoekersregistratie systeem ProVisit volledig vernieuwd!

ProVisit is volledig vernieuwd. De bezoekersregistratie software heeft een compleet vernieuwde User Interface waardoor ProVisit nu ook gebruikt kan worden op een smartphone, tablet of kiosk.