Bezoekersregistratie systeem ProVisit volledig vernieuwd!

Let op: helaas is deze module niet meer beschikbaar.

 

ProVisit, uit het Protime Premium-pakket, is volledig vernieuwd. De bezoekersregistratie software heeft een compleet vernieuwde User Interface waardoor ProVisit nu ook gebruikt kan worden op een smartphone, tablet of kiosk. ProVisit werkt nu dus ook perfect met een touchscreen en werkt op ieder schermformaat.

Het Protime Premium pakket bestaat uit een tijdregistratie en planning module, maar kan aangevuld worden met een kostmodule of bezoekersmodule. ProVisit is het systeem voor bezoekersregistratie.

De QR-code is te komen vervallen en versimpeld. Vanaf kan uw gast een zes-cijferige code krijgen om aan te melden. Als zij deze code invoeren wordt er automatisch een mailtje verstuurd naar de gastheer/gastvrouw. Dit is het seintje om de gast op te halen. Gebruikt de klant geen code, dan kan hij zich aanmelden op naam van de gastheer/gastvrouw. Deze informatie wordt opgehaald uit ProTime en is dus altijd actueel.

Provisit Bezoekersregistratie AanmeldschermProvisit Bezoekersregistratie Aanmeldcode

 

 

 

 

 

Op deze manier aanmelden is niet alleen discreter (u gebruikt geen handgeschreven bezoekersregistratie lijst meer) en makkelijker, ook op het gebied van veiligheid is de vernieuwde ProVisit sterk verbeterd. Door op deze manier aan te melden is ook duidelijk welke gasten er ‘live’ in het gebouw aanwezig zijn, wat handig is voor de BHV en voor eventuele calamiteiten.

ProVisit is verkrijgbaar als bezoekersregistratie software, maar ook als complete bezoekersregistratiekiosk. Het systeem is verkrijgbaar los verkrijgbaar, maar ook als SaaS- (cloud software) of HaaS-oplossing (hardware op huurbasis).

News

GPTW 2016: Protime beste werkgever in Nederland, België en Europa!

Na een prachtige 3e plaats in Nederland en in België mag softwarebedrijf Protime zich nu ook Great Place To Work Europa 2016 noemen!

News

Flexwerken als medicijn tegen burn-outs

Flexwerken geeft minder stress. Maar is het dé oplossing tegen burn-outs? Volgens de Belgische minister Vandeput wel.