Webinar Vakantie W-1

Let op! Op 1 juli vervallen de wettelijke vakantie-uren van het vorige jaar. Tijdens deze webinar wordt de procedure in ProTime rondom het vervallen van deze uren in ProTime toegelicht. Deze online sessie van max. 1 uur kunt u vanaf uw eigen werkplek volgen.

Doelgroep

Kerngebruikers van de module ProTime die gebruik maken van de vakantiewetgeving in ProTime. Als kerngebruikers beschouwen wij de medewerkers, die één of meerdere van de onderstaande taken uitvoeren:

  • Medewerkers loon- en salarisadministratie die gebruik maken van ProTime;
  • Medewerkers Personeelszaken/Human Resources die gebruik maken van ProTime.

Maakt u nog geen gebruik van de vakantiewetgeving in ProTime? Neem dan contact op met uw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken. 

Inhoud

In deze webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat gebeurt er met de wettelijke vakantie uren van vorig jaar op 1 juli?
  • Hoe kun je nakijken wie er nog verlof in W-1 hebben staan?
  • Hoe kun je de wettelijke vakantie uren van vorig jaar verwijderen?
  • Hoe kun je zorgen dat enkele medewerkers de uren nog kunnen behouden?
Voorkennis

Basiskennis van ProTime opgedaan in Cursus ProTime deel 1 en/of deel 2 of kennis opgedaan door dagelijks gebruik van ProTime en basiskennis van de vakantiewetgeving in ProTime.

Heeft u nog geen kennis van de vakantiewetgeving in ProTime? Dan kunt u het beste een afspraak inplannen met een consultant. Die kan u dit tijdens een halve dag bij u op kantoor uitleggen. 

Trainingsdata

Er zijn voorlopig geen nieuwe trainingsdata bekend.

Algemeen

De webinar duurt max. 1 uur en wordt online gegeven. U kunt de webinar dus gewoon vanaf uw werkplek volgen. U heeft hiervoor een computer nodig (waarmee u kunt inloggen) en een internetconnectie. Meer informatie over het aanmelden en deelnemen aan de webinar ontvangt u bij de inschrijfbevestiging.

Deelname aan de webinar bedraagt 50 euro per persoon. 

Schrijf je in